Hej företagare

Välkommen till Kustbud.se – Vi tar era varor från lager till ö!

Vi skapar problemfria leveransupplevelser längs svenska kusten för er och era kunder. Läs kort om vad vi kan göra för er och kontakta oss så skräddarsyr vi en leveranslösning för just era varor enligt era önskemål.

Vi levererar

Kustbud har genom samarbetet mellan SwePelago och Sjöassistans stor erfarenhet av sjötransporter, logistik och optimering och vi står redo att hjälpa er komma ut på havet. Vi samordnar ca 400 enheter längs hela Sveriges kust och har stor kapacitet för att ta in er i matchen. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi er inom kort. Inte övertygad, fortsätt läs!

Erfarenhet

Kustbud.se = SwePelago + Sjöassistans! Under de senaste åren har SwePelago förvärvat bland annat Mathem, Apotea och Watski till sin portfölj om med leveranser i hela Stockholms skärgård under sommarhalvåret har man tillsammans med sina kunder underlättat skärgårdsvistelsen för boende och besökare. Sjöassistans är Sveriges största vattenburna assistansbolag med en läng rad av trogna och kompetenta skeppare som 365 dagar om året, 24 timmar per dygn står redo att rycka in när det krävs.

Tillsammans är vi Kustbud.se i syfte att erbjuda er en trygg partner längs hela Sveriges kust med stor potential att nå ut till våra nordiska grannländer.

Optimering

Stort antal ordrar ska levereras var dag och därför har vi utvecklat ett modernt och kustanpassat optimeringsverktyg för att effektivisera transportsträcka på land och vatten samt minimera icke förnybara utsläpp. På kort tid optimerar vi säkra rutter mellan öar i skärgårdar längs hela svenska kusten och beräknar med minutprecision leveranstider för respektive stopp.

Kundfokus

Med era kunder i fokus har vi utvecklat hjälpmedel och verktyg för att precisera leveranspositioner samt spåra leveransen ”last-mile”. I skärgården är tillgängligheten för adresser begränsad och kundens önskade leveransposition preciseras därför vanligtvis med koordinater. Testa vårt kartverktyg!

Som kund hos oss får ni flera integrationsalternativ för att dela orderinformation samt skapa spårningslänkar att dela med slutkund. Ni får även en dedikerad kontaktperson hos oss som alltid står till förfogande.

Vår kundtjänst hjälper er och era kunder dygnet runt, 365 dagar om året.

Miljöarbete

Effektivisering

Genom att samtransportera stora mängder gods gör vi minimalt avtryck på natur och miljö.

Optimering

Den tekniska utvecklingen effektiviserar våra transporter vid såväl låga som höga nivåer ordrar.

Långsiktigt

Vi förändrar sättet att transportera och förflytta gods på ett miljövänligare sätt mellan säljare och köpare till lägre priser och sätter press på kollegor i branschen.

Hela kusten

Behov av leveranser i flera områden? – Vi hjälper dig. Det har aldrig varit enklare att handla upp sjötransporter i hela Sverige. Oavsett om ni är i behov av persontransporter, godstransporter eller andra tjänster så finns vi på Kustbud.se alltid här för er.

Anslut företag eller organisation

Fyll i informationen nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt

Godkänd för F-skatt *
Tack för din förfrågan! Vi återkommer så fort vi kan.
Ett fel uppstod med din förfrågan. Vänlige. försök igen senare.