Återvinning & Miljö

Kustbud hjälper dig med bortforsling och återvinning av gammalt avfall i hela Sverige. Vi erbjuder flera smidiga alternativ för både privatpersoner och proffs med syftet att bidra till bättre miljö och natur. Avfallet hämtas i säckar eller contianers och hanteras sedan av en återvinningsanläggning nära dig för att minimera transporten.

Byggsäck

Byggsäcken är ett smidigt alternativ vid mindre och medelstora projekt. Säckarna finns i flera storlekar och rymmer upp till 2 kbm avfall. Välj mellan sorteringsfria säckar och sorteringssäckar beroende på vad ni ska återvinna. Ni kan själva hämta säckarna hos oss eller beställa utkörning. Pris från 349kr/säck inklusive hantering.

Container

Byggcontainer för avfall lämpar sig vid större byggen med stora mängder avfall. En container rymmer stora föremål och placeras på hård underlag nära kaj. Vi tillhandahåller fler typer av containers som lämpar sig för olika avfall. Kontakta oss för hjälp att välja rätt.

Kustbud tipsar

Kombinera hämtning av avfall med levererans till ön. Det reducerar leveranskostanden och är miljöeffektivt.

Sophämtning

Vi tömmer ert hushållsavfall när det behövs. Kontakta oss för extra tömning när er behållare börjar bli full eller för att bli abonnemangskund. Vi specialsyr varje abonnemang efter era önskemål och ni kan när som helst pausa eller öka antalet hämtningar.

Choose File
Hantering av personuppgifter *

Klicka här för att komma till vår integritetspolicy (öppnas i ny flik)

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så fort vi kan.
Ett fel uppstod med din förfrågan. Vänligen försök igen senare.