Sjötransport

Vi hjälper er med sjötransporter i hela sverige. Stort som smått förflyttas mellan fastland och ö snabbt, smidigt och enkelt. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig efter dina behov och önskemål. 

Butik-till-Ö

Beställ varor på nätet eller i butik och få dem levererade direkt till din brygga. Kustbud hämtar varor i butik eller tar emot leverans för vidare transport med båt till er brygga. Tjänsten är tillgänglig i hela Stockholms skärgård från Östhammar i norr till Nynäshamn i söder och Mälaren. Vi hjälper er med allt från verktyg och heminredning till vitvaror och byggmaterial. Skapa en egen ö-adress och beställ varor direkt till bryggan – redan idag.

Har ni saker hemma som ni vill få ut i skärgården erbjuder vi er upphämtning inom Stockholmsområdet och godsmottagning på Gärdet i Stockholm. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Skapa din ö-adress nu!

Gods

Vi utför alla typer av sjötransporter – stora som små till riktigt bra priser. En transport mellan öar eller mellan ö och fastland ser väldigt olika ut beroende på vad som ska transporteras samt omständigheterna vid last- lossplats. Vår kundtjänst matchar era behov med en ansluten skeppare och hjälper er hela vägen från beställning till färdig leverans. Vi löser enstaka och frekventa leveranser längs hela Sveriges kust snabbt och smidigt.

Vi försäkrar era föremål under transport och ni väljer själva försäkringsbeloppet.

Fyll i formuläret nedan för att boka transport. Längre ner på sidan hittar du mer information om våra innovativa leveranslösningar.

Choose File
Hantering av personuppgifter *

Klicka här för att komma till vår integritetspolicy (öppnas i ny flik)

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så fort vi kan.
Ett fel uppstod med din förfrågan. Vänligen försök igen senare.